We maken gebruik van functionele cookies die minimaal nodig zijn om de website goed te laten werken. Met analytische cookies kunnen we het gebruik van deze website beter begrijpen en verbeteren. Je kan analytische cookies weigeren of aanvaarden.

Hoe we met deze informatie omgaan vind je terug in ons privacy- en cookiebeleid.

Terug naar overzicht

Leren

Hoe kan Brussel mee je talenten versterken?

Een koksopleiding voor vegetarisch koken

Beschrijving

De klassieke bestaande koksopleidingen bevatten standaard modules vis, vlees en gevogelte, waardoor gemotiveerde mensen die vegetarisch willen leren koken ofwel toch vlees moeten leren bereiden ofwel afzien van hun keuze.omdat ze dit niet willen.
6
2
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Log in

Reacties

Ik wil niet weeral over Zweden beginnen, maar ik ben dus geen vegetarier, ik hou van vlees en kip etcetera, kaas enzomeer: een omnivoor! Maar in Stockholm heb ik 1 maal gegeten bij Hermans, een vegetarisch/veganistisch restaurant en ik heb nog nooit zo een smakelijk buffet gegeten. Misschien daar eens een leerstage lopen of meer informatie vragen waar die hebben leren koken of maaltijden bereiden? Het was echt ongelooflijk, de varieteit en bereidingen. Rien a voir met wat ik ooit in Belgie op mijn bord en tegen mijn zin heb moeten eten op vegetarische plekken. Ik weeg 114 kilo, dus ik kan met recht en rede spreken over waar het lekker is met mijn jaren eet-ervaring. Geloof mij. Meer op Tripadvisor of op hun site: https://www.tripadvisor.be/Restaurant_Review-g189852-d777432-Reviews-or470-Hermans-Stockholm.html https://hermans.se/
YES, En daarbovenop een module bewuste inkoop van de ingrediënten