FAQ

Wat gebeurt er met de ingediende ideeën?

We gaan met zoveel mogelijk ideeën aan de slag. Ideeën die buiten de thema’s van Stadspiratie en de bevoegdheden van de VGC vallen, geven we door aan andere overheden . 

Onderaan de startpagina vind je een overzicht van hoe het Stadspiratie-traject in elkaar zit. Je ziet welke stappen er al gezet zijn en wat er nog gepland is.

Waarom moet ik registreren?

Je moet niet registreren om de website te bekijken. Wil je actief deelnemen en je eigen idee indienen? Wil je stemmen op ideeën van anderen? Of ideeën delen via sociale media? Dan moet je wel registreren. Zo kunnen we de bijdragen controleren en je eventueel contacteren over je idee.

Wie kan een registreren?     

Je kan je individueel registreren of als vereniging of organisatie. Wanneer je je registreert als vereniging of organisatie vertegenwoordig je de hele groep.  

Hoe kan ik een profiel maken/registreren?

Registreer je eerst. Kies voor burger of organisatie. Vul je naam en e-mailadres in en maak een wachtwoord. Je krijgt dan meteen een e-mail. Bevestig je e-mailadres door op de link in de e-mail te klikken.

Hoe stem ik op een idee?

Klik onder het idee dat je goed vindt op ‘Stem op dit idee’. Je kan op zoveel ideeën stemmen als je wil. Maar je kan maar één keer stemmen op een idee. In het gele balkje zie je of je al gestemd hebt op dit idee.

Wat doet de VGC met mijn gegevens?

Lees hier ons privacybeleid.